Web Analytics Made Easy - Statcounter

دادستان شهرستان شوش بر ضرورت تشدید نظارت و بازرسی از سوی دستگاه‌های متولی بر بازار این شهرستان تاکید کرد و گفت: با تخلف صنفی و گرانفروشی برخورد شدید می‌شود. ۳۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۴ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شوش، امروز دادستان شهرستان شوش به همراه رئیس تعزیرات حکومتی، اداره صمت و بازرسان دستگاه‌های متولی به صورت سرزده از بازار شهرستان شوش بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی نظری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شوش در حاشیه این بازدید در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در شوش از نبود نظارت کافی از سوی دستگاه‌های متولی انتقاد کرد و اظهارداشت: باید نظارت و بازرسی‌ها از سوی اداره صمت و اتاق اصناف تشدید شود.

وی گفت: یکی از مطالبات به حق شهروندان تشدید نظارت‌ها و بازرسی‌ها بر بازار بوده تا قیمت‌ کالاهای مورد نیاز روزانه تغییر نکند.

دادستان شوش افزود: بازرسان نهادهای نظارتی مانند کمیسیون نظارت، اداره صمت، اتاق اصناف و خود اتحادیه های مرتبط تمام تلاششان را باید انجام دهند تا حقی از مردم و به خصوص قشر ضعیف جامعه پایمال نشود.

وی تصریح کرد: مردم نیز علاوه بر نظارت و بازرسی های مستمر نهادهای مختلف می توانند گزارش تخلفات احتمالی را به نهادهای ذی ربط ارائه دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد و حق مردم گرفته شود.

تلخند پسته و آجیل ایرانی به یلدای ایرانی+فیلمخوزستان | تاکید فرماندار شوش بر لزوم توجه به رعایت حقوق شهروندی برای ناشنوایانخوزستان| معرفی 70 کشاورز متخلف به دستگاه قضایی شهرستان شوش

نظری بیان کرد: در راستای نزدیکی به شب یلدا اگر ارتکاب هرگونه گرانفروشی، عدم نصب اتیکت، کم‌فروشی و عدم رعایت ضوابط بهداشتی از واحدهای صنفی کشف گردد با متخلف برخورد قانونی می‌شود.

دادستان شوش خواستار تشدید نظارت‌ها بر بازار شد و افزود: باید در راستای تنظیم بازار، گشت‌های بازرسی اداره صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی شهرستان شوش بر واحدهای صنفی به ویژه واحدهای عرضه کننده اقلام مورد نیاز مردم، خشکبار، شیرینی و میوه بیشتر شود.

وی گفت: اداره صمت به عنوان متولی نظارت بر تنظیم بازار باید برخی صنوف و فروشندگان کالاها به ویژه کالاهای اساسی و پرمصرف مردم که تخلفات آنها در این بازدید محرز بوده را در کوتاه ترین زمان ممکن پس از تشکیل پرونده به تعزیرات حکومتی ارجاع دهد.

دادستان شوش بیان‌کرد: بازدید‌های سرزده به صورت منظم در دستور کار قرار خواهیم داد تا با متخلفین واحد‌های صنفی برخورد شدید شود.

نظری اظهارکرد: در بازدید امروز عدم نصب اتیکت، عدم ارائه فاکتور از بیشترین تخلفات واحد‌های صنفی بود که به آنها تذکر جدی داده شد.

دادستان شوش خاطرنشان‌کرد: شهروندان محترم تخلفات را به سامانه 135 تعزیرات حکومتی و 124 اداره صنعت، معدن و تجارت گزارش بدهند تا با متخلفین واحد‌های صنفی برخورد قانونی صورت گیرد.

انتهای‌پیام/ ت

R41468/P1336/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از کنترل و نظارت بر یک هزار و ۸۹۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری این استان در قالب ۱۷۲ مانور ،طی سال ۱۴۰۲ خبر داد.

تیمورباقری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ ،تعداد یک هزار و ۸۹۵ دستگاه ناوگان حمل و نقل باری و مسافری طی ۱۷۲ مانور توسط این اداره کل مورد کنترل و نظارت قرار گرفتند.

وی افزود: از این تعداد ،یک هزار و ۱۳ دستگاه کامیون، ۷۳۱ دستگاه اتوبوس و ۱۵۱ دستگاه سواری بوده است.

معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان تصریح کرد: به منظور بازدارندگی، شناسایی و اعمال قانون بر تخلفات رانندگی و همچنین ارتقای ایمنی تردد و کاهش تصادفات و فوتی‌های جاده‌ای، طرح کنترل و نظارت بر تردد ناوگان باری و مسافری توسط این اداره‌کل با همکاری  پلیس راه استان به صورت مستمر در حال اجرا است.

باقری با بیان اینکه در بحث کنترل‌های میدانی ناوگان مسافری، رعایت موارد ایمنی از جمله وجود تجهیزات ایمنی، جعبه کمک‌های اولیه، کپسول آتش‌نشانی، اسناد و مدارک حمل و نقلی و صورت وضعیت در دستورکار قرار دارد ادامه داد: در بخش ناوگان باری هم اقداماتی از قبیل کنترل اسناد حمل(بارنامه)، بررسی فرار بار، کنترل تجهیزات ایمنی، کنترل مندرجات بارنامه، کنترل مدارک هویتی راننده و ناوگان، کنترل کالاهای بدون بارنامه و کنترل تناژ بار و کرایه حمل انجام می‌شود.

وی در پایان خاطر نشان کرد: نتایج حاصل از گشت و نظارت بر ناوگان حمل و نقل عمومی در استان جمع‌بندی و با شناسایی‌ تخلفات موارد به کمیسیون ماده ۱۱ ،۱۲و۱۴ استانی ارجاع داده می‌شود تا پس از بررسی مطابق دستورالعمل‌ها رای لازم صادر شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا از مازندران
  • تشکیل ۲۵ پرونده تخلف برای فروشگاه های لوازم یدکی خودرو در خوزستان+فیلم
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • فروشندگان لوازم خانگی و اداری زیر ذره‌بین بازرسان قرار گرفتند
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • ۶۳ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی در کردستان تشکیل شد
  • ۶۳ پرونده برای واحدهای متخلف در کردستان تشکیل شد
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • تشدید برخورد محیط زیست با سودجویان اراضی ملی
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران